samedi 24 mars 2012

Daria Ślusarczyk (meik Michaël Guichard'i fotodele ja Ali Sattarpour'iklipile Siidilabori jaoks)


Daria Ślusarczyk (meik Michaël Guichard'i fotodele ja Ali Sattarpour'i klipile Siidilabori jaoks)


Poolas sündinud Daria soovis meigikunstnikuks saada juba 16-aastaselt. Peale keskkooli lõpetamist kolis Daria USAsse, et jätkata oma meigikoolitust MKC Beauty Academy's Hollywood'is. See kool valmistas ta põhjalikult ette kõige nõudlikemaks projektideks, mida ühel meikaril üldse võiks elus ette tulla. Õppimise käigus oli Darial samal ajal võimalus ja kohustus praktiseerida showde, kataloogide ja reklaamide jaoks.

Alates aastast 2010 resideerub Daria Pariisis reisides samal ajal töö pärast läbi terve maailma. Võib öelda, et väga lühikese aja jooksul ja väga noorena on Darial õnnestunud jõuda oma ala absoluutsesse tippu- paari viimase aasta jooksul on ta jõudnud töötada arvukate klippide, reklaamide, moeseeriate, kataloogide jaoks koos suurepäraste moefotograafide ja rezhissööridega.
Daria tööd on ilmunud järgmistes ajakirjades:
Vogue France, Vogue UK, Vogue Deutsch, Vogue Greece, L'Officiel Maroc , L'Officiel Hommes China, Rolling Stones jpt.
Daria on töötanud järgmistele klientidele:
Dior, Max Mara, Peter Dundas (Emilio Pucci), Junko Shimada, Chantelle, Perele jpt.


Daria tööd näeb siit: Daria portfoolio

Eesti Fotofestivali korraldatud näitusel on Daria teinud meigi Michaël Guichard'i fotodele. Veel seob teda selle näituse ja Eestiga meik, mille ta tegi Ali Sattarpouri filmitud klipi jaoks Siidilaborile. Ali Iraanis tehtud reportaazhfoto on muide ka näitusel esindatud.

Paar päeva tagasi istusime Ali'ga atlejees ja arutasime just elu ja tuttavate üle. Ja hakkasime Dariat kiitma. Et kui tore tüdruk ja vaat kui kaugele jõudnud ja veel nii lühikese ajaga. Siis küsis Los Angeles'est Pariisi tagasi saabunud Ali:" Aga meikarina... Mis tal veel elus tegemata on? Vogue'i kaas?"
"See on tehtud!" , tõstis ateljees viibiv seltskond häälekalt kisa. 

Siidilabori teisi fotosid näeb siit: Siidilabor Tallinn Facebookis

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire