samedi 24 mars 2012

Modell Flavia Raddavero fotodel


SONIA - modell Flavia Raddavero fotodel.

Sonia on sündinud Luksemburgis Strasseni linnas. Modellindusse satub ta juhuslikult 16-aastaselt, kui peab kiiresti hädast välja aitama ühe fotograafist sõbra. Peale seda fotosessiooni tehakse Soniale mitmeid koostööpakkumisi erinevate moeprofessionaalide poolt, ning peagi ilmuvad Sonia fotod paljudes Luksemburgi ajakirjades ja ajalehtedes.

Täisealiseks saades otsustab Sonia minna õppima Pariisi, kus üks tuntud Pariisi modelliagentuur talle samas ka omapoolset lepingut pakub. Edu ei lase end kaua oodata.
Sonia teeb kaasa Yves Saint Laurent'i parfüümireklaamis "La nuit de l'Homme" koos Vincent Cassel'iga ning peale neid reklaamivõtteid tulevad üksteise järel mitmed fotosessioonid moeajakirjadele ja erinevate moeloojate showd nii Euroopas, Aasias kui Aafrikas.
Soniaga filmitud reklaam "Make up Forever"ile on suurtel ekraanidel New Yorgi Time Square'il, temast saan Prantsuse juuksurisalongide keti 'Hairglam" reklaaminägu, ta teeb kaasa Orangina reklaamis ning viimati ka reklaamis Prantsusmaa ülehe tuntuimale pesufirmale "Aubade".
Hetkel on Sonia just lõpetanud võtted "Louis Vuitton'i" reklaamile.

Fotograaf Flavia Raddavero www.flaviaraddavero.com
Modell Sonia
Meik Olympe
Stilist Odette
Ehted Siidilabor ja Bisous Magiques www.siidilabor.com , www.bisousmagiques.book.fr

Flavia Raddavero moefotod on eksponeeritud Nokia kontserdimajas toimuval näitusel
"Fotograafi visiitkaart 2012".

Flavia Raddavero fotod toovad Tallinnasse Cabinet Thierry Vallat ja Siidilabor.

Näituse kohta saab rohkem infot siit:



Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire