vendredi 23 mars 2012

Nuno Palha- Fotograafi visiitkaart 2012


NUNO PALHA, s.1979, Portugal

Nuno Palha kasvas üles fotograafide perekonnas ja sai päris oma fotokaamera juba 7-aastaselt.

Kõigepealt õppis ta SNBAs maalikunsti, siis fotozhurnalismi ja tasapisi alustas ta oma karjääri fotograafina tehes näitused, reportaazhe ning osaledes erinavates fotoprojektides.
Viis aastat reisis ja õppis Nuno maailma erinevatel kontinentidel ning see pani teda maailma nägema veidi teise ja mõistvama pilgu läbi, kui seda saaks teha ainult oma kodumaal elanud inimene...

Aastal 2003 pöördus Nuno Palha Portugali tagasi olles siis täiesti veendunud, et oma karjääri soovib ta jätkata ainult fotograafias. Tema imetlus kõikide kunstide vastu, soov ülistada inimese ilu ja tema väljendusrikkust tegid selle otsuse ümberlükkamatuks ja muutmatuks.

Loominguline lähenemine moefotole oli talle südamelähedane- inimese keha, emotsioonide ja erinevate kusntiliikide ning erinevate loomeinimeste koostöö, mis selles valdkonnas oluline on, said kõik kokku tema väljendusvahendiks ning huviobjektiks.

Aastal 2009, peale mitmete edukate kampaaniate ja moelehekülgedel ilmumiste, sai ta lõpuks ka asutada päris oma stuudio talle nii armsas Lissabonis.

Kuna moefotograafi töös tuleb väga tihti ette reisimist, siis on ka sellel näitusel esitatud fotod valminud hoopis ühes Pariisi fotostuudios.
Meigi on teinud aastal 2009 l'Oréal'i eripreemia saanud Leucosie Ophélie.



Nuno Palha moefotod on eksponeeritud Nokia kontserdimajas toimuval näitusel "Fotograafi visiitkaart 2012".

Nuno Palha fotod toovad Tallinnasse Cabinet Thierry Vallat ja Siidilabor.

Näituse kohta saab rohkem infot siit:


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire